info over houten blokhutten van blokhut-stunter

Een tuinhuis, chalet of een blokhut straalt sfeer en luxe uit in uw tuin.

Naast alle praktische mogelijkheden zoals het opbergen van tuingereedschappen, fietsen en dergelijke worden de houten blokhutten ook steeds vaker gebruikt ter verfraaiing van de tuin. Er zijn inmiddels veel mogelijkheden waarbij de uitstraling steeds belangrijker wordt. Zeker wanneer er gekozen wordt voor een blokhut die gemaakt is van een dikke houtsoort en een groot aantal m2 is kan het door de robuuste uitstraling een pronkstuk worden binnen uw tuin.

De laatste tijd zien wij aan de bestellingen dat er steeds vaker gekozen wordt voor een dikkere houtdikte om zo een nog langere levensduur te garanderen. Een andere reden is dat de grote blokhutten steeds vaker gebruikt worden als logeerkamer(s) waardoor een dikkere houtdikte natuurlijk voor een nog betere isolatie zorgt.

 

Diverse soorten blokhutten, tuinhuizen en chalets:

Aan tuinhuisjes, blokhutten en houten chalets geen gebrek, voor iedereen is er wel een blokhut of tuinhuis kijk gerust eens op onze site www.blokhut-stunter.nl voor alle mogelijkheden.

 

Mocht uw ideale blokhut er niet bij staan laat ons dan uw wensen weten want wij zijn gespecialiseerd om maatwerk te leveren tegen zeer scherpe tarieven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s